To je to što me zanima!

Policija istražuje: Je li Josip Boljkovac prijetio i kome?

Na skupu u Karlovcu, prenio je Večernji list, Boljkovac je kazao "Pazite se dok prolazite mračnom ulicom, to ja poručujem". Istražuje se kome je to uputio
Vidi originalni članak

Karlovačko općinsko državno odvjetništvo zatražilo je od policije da utvrdi je li Josip Boljkovac na godišnjoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Karlovac zaprijetio te ako je, kome. Na skupu je, prenio je Večernji list od subote, Boljkovac kazao:"Pazite se dok prolazite mračnom ulicom, to ja poručujem".

Iz tužiteljstva su priopćili da su zatražili da se utvrdi  je li Boljkovac uputio navedenu poruku, kako se navodi u članku, te ako je, kome su te riječi bile upućene.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ko-kores 01.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar obrisan je jer je prekšrio pravilo komentiranja broj 2. Za kršenje ovog pravila sankcija je opomena. Trenutno imate jednu opomenu. Ako sakupite tri opomene u roku tjedan dana, vaš račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • corvis 01.03.2011.

    Artuković bar nije prijetio, a isti su: Prije zločinci, sada senilni starci!

  • autor 28.02.2011.

    I šta se sad promijenilo u odnosu na ona "olovna vremena"? Izgleda samo tehnika. Prije su kojekakve špijunčine odlazile na mise i zapisivali što je svećenik rekao na propovijedi, a sada karačmarkovi špijunčine odlaze na skupove poluživih antifašista i snimaju što je tko rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare