To je to što me zanima!

U kamper ugurali 5 odraslih i 7 djece, sve ih je spasila policija

Policijski službenici 23. veljače su u večernjim satima, u Prekopu na području Gline, prilikom kontrole kampera poljskih registracija pronašli 12 iscrpljenih migranata...
Vidi originalni članak

U mjestu Prekopa na području Gline, policijski službenici su prilikom kontrole kampera poljskih registarskih oznaka, u njegovom prtljažnom prostoru koji je moguće otvoriti samo sa vanjske strane, pronašli i vjerojatno spasili živote 12 stranih državljana (tri muškarca, dvije žene, i sedmero djece). U trenutku otvaranja prtljažnog prostora, osobe su se nalazile u lošem stanju, umorne, iznemogle i bez zraka te im je odmah ponuđena liječnička pomoć, stoji u priopćenju PU sisačko-moslavačke. 

Policija je istragom utvrdila da se radi o državljanima Iraka koji su nezakonito prešli državnu granicu. 

Svi su izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom, od kojih je pet članova obitelji smješteno u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Kutinu, dok je sedam članova obitelji smješteno u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu.

Vozač (36) te njegova suputnica (34), inače državljani Poljske, uhićeni su zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj. Po završetku kriminalističkog istraživanja oboje su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 28.02.2020.

    nikad kraja ovom sranju.

  • zagorska puntarica opet 28.02.2020.

    Tko mi je danas pariral da kod nas nema migranata?

  • jo2hn8ny 28.02.2020.

    Poljaci došli fušariti kod nas u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare