To je to što me zanima!

Policija je brzo našla ukradeni agregat jer je lopov imao sudar

Lopov (26) imao je sudar s kombijem u kojem je vozio ukradeni agregat, ali i druge ukradene stvari. Kad je policija stigla na lice mjesta sve je pronašla i odmah ga uhitila
Vidi originalni članak

Nakon što je policija 13. siječnja oko 13 sati zaprimila prijavu 73-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj tijekom prethodne noći, iz kontejnera u dvorištu u Ulici Biškupije u Medulinu, ukrao agregat za struju, aparate za varenje, brusilice, cirkularne pile i razne druge alate, policija je već nakon par sati pronašla počinitelja.

Naime, oko 16 sati se na parkiralištu u Tomasinijevoj ulici u Puli dogodila prometna nesreća, koju je skrivio 26-godišnjak bez položenog vozačkog ispita.

U VELIKOJ BRITANIJI Kad imaš peh: Lopovu prilikom provale mobitel je aktivirao automatsko biranje - policije

Mladić je upravljao kombijem Fiat Ducato, slavonskobrodske registarske oznake te je udario u automobil VW Fox, njemačke registarske oznake, a koji je prethodno zaustavio 73-godišnjak.

Prilikom postupanja zbog prometne nesreće, policijski službenici uočili su da mladić u kombiju ima predmete koji su odgovarali onima otuđenima iz kontejnera, te su ga isti tren uhitili.

Otuđeni predmeti, u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna vraćeni su vlasniku, a osumnjičeni za krađu je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

U RIJECI Ukrao 50 vatrogasnih aparata

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, protiv 26-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog nadležnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VladimirPeričić 14.01.2021.

    Zaštićeni,"čokoladni" haraju,javna tajna.

  • StjepanValjak 14.01.2021.

    da nije bilo nesreće nikada ga ne bi našli

Komentiraj...
Vidi sve komentare