To je to što me zanima!

Policija je među izbjeglicama na granici uhitila terorista?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na graničnom prijelazu Riska-Horgoš u srijedu su izbili nemiri. Mađarska policija je navodno uhitila i jednog muškarca koji je otprije identificiran kao terorist
Vidi originalni članak

Mađarski mediji javljaju da je u srijedu na graničnom prijelazu Riska-Horgoš uhićen muškarac koji je od ranije identificiran kao terorist. Mađarska agencija MTI navodi da službene potvrde za to još nema. Informaciju prenosi i Russia Today koji napominje da je ona došla od savjetnika za sigurnost mađarskog premijera Viktora Orbana .

Podsjetimo, tijekom srijede na ovom graničnom prijelazu došlo je do sukoba oko 1000 izbjeglica i mađarske policije. Izbjeglice su krenule rušiti ogradu koju su mađarske vlasti postavile i počele su bacati na policajce kamenje i razne predmete. Dvaput su probili ogradu i policija je ustuknula 50 metara od granične crte.

POGLEDAJTE VIDEO: Kaos na graničnom prijelazu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uzvratili su suzavcem i vodenim topovima. Uspjeli su vratiti izbjeglice na srpsku stranu granice. Predvečer se stanje smirilo, a Srbija je dio izbjeglica ukrcala u autobuse i usmjerila ih prema Kanjiži. Pretpostavlja se da će odatle dalje prema Šidu, a onda u smjeru Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija ispalila na izbjeglice vodene topove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovdje UŽIVO možete pratiti stanje u Ježevu:

Idi na 24sata

Komentari 313

  • anders and 19.09.2015.

    uh sto su dobri ovi sa 24 sata. razni komentari se tolerisu puni mrznje a brisu neki bezazleni. ovo je definitivno moj zadnji komentar na ovom fasistickom portalu. za sve admine: najebem vam se matere i sestre i babe sve u supak pa do supka i u usta. napravim vam bukake materi. mars smradovi smrdljivi i primitivni. balkanci primitivni. jos jednom admine. popusi kurac majmunu

  • robycom 18.09.2015.

    to treba što porije zaustavit,sve su to borbeno sposobni mlatimudani

  • Minni Mouse 18.09.2015.

    pune ruke posla za Živi zid

Komentiraj...
Vidi sve komentare