To je to što me zanima!

Policija je u Imotskom uhitila Kineza koji voli ustaške pjesme

Policija je sinoć dobila dojavu da su se u ugostiteljskom objektu u Imotskom pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja. Radi se o stranom državljaninu, kažu iz splitske policije...
Vidi originalni članak

Kinez Sze Yat Lung koji obožava ustaše uhićen danas nakon što je u javnost dospjela snimka iz jednog kafića na području Imotskog gdje je gledao finale Europskog rukometnog prvenstva između Hrvatske i Španjolske, piše Dalmatinski portal.

- Policija je sinoć dobila dojavu da su se u ugostiteljskom objektu u Imotskom pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja. Radi se o stranom državljaninu, a pjevao je pjesme s neprihvatljivim porukama i sadržajem koje izazivaju mržnju i netrpeljivost. Osumnjičeni stranac je jutros zatečen i doveden u postaju granične policije Imotski. Nad njim je provedeno istraživanje. Utvrđeno je da je prekršio prekršaj protiv javnog reda i mira. Osoba će se nakon kriminalističkog istraživanja dovesti na Općinski sud u Makarskoj - kazala je Željka Radošević iz splitske policije.

Podsjetimo, hrvatska javnost Lunga je upoznala lani kada je u Imotskom vikao 'Za dom spremni', a njegov prijatelj Niko Chang, koji s njim povremeno boravi u Imotskom, taj je poklič čak tetovirao na ruku. Novinarima je tada otkrio da bi on sebe volio nazvati ustašom i da mu je krivo samo da se nije rodio u pravo vrijeme na pravome mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • 28.01.2020.

    u hrvatskoj ne smijes ni sako sa vacim izrezom imati jer bi srpski politicari odma protestirali da to lici na slovo U i to sve radi radi toga jer im nasi politicari lizu g----zice jer samo srbi smiju i mogu svojim cetnicima dizati spomenike i pjevati cetnicke pjesme u srbiji kao i u BOROVU SELU u Hrvatskoj

  • ajetodoo 28.01.2020.

    Bio je nedavno zanimljiv članak u Slobodnoj Dalmaciji . Utipkajte, "Kojo Oborina ustaša prije Pavelića". Bit će mnogima mnoge stvari jasnije u vezi pojma "ustaša."

  • ajetodoo 28.01.2020.

    Hrvatske domoljubne pjesme nisu ustaške.

Komentiraj...
Vidi sve komentare