To je to što me zanima!

Policija je ubila provalnika (14) i ranila mu pomoćnika

Dvojica mladića, Florian P. (14) i pomoćnik (16), pokušavali su oko 2.30 sati upasti u supermarket u austrijskom Kremsu. Aktivirao se tihi alarm...
Vidi originalni članak

Tihi alarm supermarketa Merkur u austrijskom gradu Kremsu u noći na srijedu na noge je podigao policajce. Dvojica mladića, Florian P. (14) i pomoćnik (16), pokušavali su oko 2.30 sati upasti u supermarket. Sa sobom su imali odvijač i pijuk, oruđe za provalu. Policajci su ušli u trgovinu. U potpunom su mraku zapucali. Istraga će pokazati jesu li ih maskirani provalnici napali u trgovini. Policajci su Floriana pogodili u prsa, a njegova pomoćnika u natkoljenice. Florian je zbog ozljeda umro oko sat vremena poslije u bolnici.
Policajci su na dvojicu mladića ispalili tri ili četiri metka. Tinejdžeri provalnici nisu imali vatreno ili hladno oružje. Kod sebe su imali jedino oruđe za provalu.
- Tehnički gledano, mladići su bili naoružani. Imali su pijuk i odvijač - rekao je Friedrich Kutschera iz državnog odvjetništva grada Kremsa. Dodao je i kako žali zbog smrti i ranjavanja mladića.
Glasnogovornik policije rekao je kako je lako moguće da su u mraku policajci pijuk i odvijač zamijenili za pištolje. Austrijska policija već dulje poznaje dvojicu maloljetnih provalnika. Nisu htjeli otkriti koja su kaznena djela dosad počinili.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • aura74 06.08.2009.

    nikad se nece nista ni promjeniti dok ti zakon bude djecu odgajo,i zakon odlucivo kad tvoje djete mora da bude kuci!danas roditelj nesmije na svoje djete da ton podigne,a kamoli vise. sta jedan 14.godisnjak ima da trazi u to doba noci tamo u marketu,iso je sa namjerom da napravi neko zlo,znaci svjesno je to radio,morao je da racuna stim i o posljedicama,ne zelim policiju da izgovaram ali danas jedan 14.godisnjak izgleda kao jedan odrasto covjek! u mraku se ne moze procjeniti koga imas ispred sebe! zivim tu malo sam bolje informisana.

  • bojan430 06.08.2009.

    tak treba polizei hat immer recht

  • svi_smo_doma 06.08.2009.

    Strašno za policajce koji su pucali, a što se tiče lopova, zamislite šta bi oni tek radili za jedno 10 godina - u pljačku s mašin-ganom, tko zna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare