To je to što me zanima!

Policija je zaplijenila 250 kila duhana vrijednog 60.000 kuna

Duhan je bio namijenjen preprodaji, tih 250 kilograma na veliko vrijedno je oko 60 tisuća kuna, ali distribucija na malo znatno podiže vrijednost, kazali su u policiji
Vidi originalni članak

Policijska ophodnja u kojoj su bili i policajci Odjela organiziranog kriminaliteta, zaustavila je 7. listopada  u naselju Šartovac kod Kutine teretni automobil virovitičkih registracijskih pločica.  

Vozilom je upravljao 25-godišnji mladić s područja Virovitice, a kontrolom tereta otkriveno je 13 plastičnih vreća u kojima je bilo ukupno 250 kilograma kvalitetnog duhana sorte Virdžinija podrijetlom s područja Virovitice i okolice, priopćila je policija. 

- Duhan je bio namijenjen  preprodaji,  tih 250 kilograma  na veliko  vrijedno je oko 60 tisuća kuna, ali distribucija na malo znatno podiže vrijednost krijumčarenog duhana i zarade krijumčara - kazao je Edin Cirković, voditelj Odjela organiziranog kriminaliteta Policijske uprave sisačko-moslavačke. Ustvrdio je kako je u posljednjih mjeseci zaplijenjeno pola tone duhana, te naglasio kako je sada u tijeku prodaja duhana jer je ilegalno tržište puno robe . 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • sjenoviti 10.10.2013.

    Duhan je odnedavna najunosniji za sverc a tek je pocelo......

  • zng108 09.10.2013.

    pusionicar,,,,,,,,,,

  • Putschi 09.10.2013.

    Od kako pusim sve lakse kasljem !

Komentiraj...
Vidi sve komentare