To je to što me zanima!

Policija je po Sl. Brodu lovila izbjeglice, uhitili njih dvadeset

Njih najmanje šestero bježalo je po gradskom naselju Mali Pariz. Policija je opovrgnula priče koje kruže da su bjegunci činili kaznena djela i prekršaje
Vidi originalni članak

Povukli su kočnicu i zaustavili vlak. Sve sam gledala s prozora jer je vlak stao ispred moje kuće. Počeli su iskakati i bježati pa smo nazvali policiju. Jedni su trčali prema Malom Parizu, a drugi na drugu stranu. Vlak je stajao još 15 minuta jer su morali ozračiti kočnice, rekla nam je čitateljica.

U ponedjeljak nešto prije 9 sati policija je u Slavonskom Brod uhitila dvadesetak izbjeglica za koje se pretpostavlja da su iskočili iz vlaka za tamošnji izbjeglički kamp u Bjelišu. 

Kako javljaju čitatelji, najmanje šestero izbjeglica bježalo je po gradskom naselju Mali Pariz. Dio njih skrivao se u dvorištu Industrijsko-obrtničke škole, trojica su pobjegla u obližnji kafić, a zatim u pekaru. 

Učenici škole i prolaznici policiji su javljali gdje se bjegunci nalaze pa su svi ubrzo uhićeni. Dio grada po kojem su bježali nalazi se u neposrednoj blizini glavne željezničke pruge Zagreb - Beograd.

Iz policije su objavili kako je riječ o 20 izbjeglica koje su pronađene i odvedene u kamp. Policija je opovrgnula priče koje kruže gradom da su činili kaznena djela i prekršaje.

- Te priče nisu istinite - rekla je glasnogovornica policije.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • pčela 11.01.2016.

    To je samo početak.Bit* će toga sve više i više.Neko će kad-tad polagati račune ovom narodu za nesposobnost i bahatost.

  • pumperica 11.01.2016.

    Tu gamad stjerat odakle je dosla samo ih prije toga posteno ispendrecit da vise ne dolaze.

  • 11.01.2016.

    U najgorem slučaju "Kriva je rakija"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare