To je to što me zanima!

Policija: Mladić iz Samobora je uzeo dijelove odore za maškare

Mladići maskirani u policajce i još dvoje ljudi, 23-godišnjaka i 23-godišnjakinja, na ulici su se prvo posvađali s drugom četvorkom, a potom su se mladići i potukli
Vidi originalni članak

Nakon tučnjave više muškaraca ispred pekarnice u Samoboru, od kojih su neki bili odjeveni u 'policijske uniforme' oglasila se i policija. Kažu kako su u tučnjavi nisu sudjelovali pravi policajci, već mladići od kojih je jedan (23) uzeo dijelove odore od člana obitelji bez njegovog znanja kako bi se on i prijatelj mogli maskirati (24). 

Tučnjava je izbila u noći 3. ožujka, između 1 i 2 sata ujutro u Samoboru u Ulici Ljudevita Gaja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladići maskirani u policajce i još dvoje ljudi, 23-godišnjaka i 23-godišnjakinja, na ulici su se prvo posvađali s drugom četvorkom, a potom su se mladići i potukli. 

- U tom sukobu sudjelovala su s jedne strane trojica mladića (dva mladića maskirana u policajce i njihov 23-godišnji prijatelj) i s druge strane četvorica (dvojica 20-godišnjaka, 18-godišnjak i 19-godišnjak) - objavila je policija.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeni su elementi prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za sve osim 19-godišnjaka iz druge grupe, koji je počinio prekršaj iz čl. 6. istog Zakona, s obzirom na to da je u samom sukobu iskazao upornost i bezobzirnost.

Dvojica mladića koja su u tom događaju koristila dijelove policijske odore ujedno su počinila prekršaj iz čl. 10. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a koji između ostalog propisuje kaznu i zbog neovlaštenog nošenja znakova službene osobe - poručuju iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 05.03.2019.

    Poubijane se košari. Za drugo i niste!!!

  • nizozemskivratar 04.03.2019.

    Nemoj se bahatit pa nes ni dobit

  • 04.03.2019.

    Da prekršajne prijave?!? Čisti pokušaj nanošenja TEŠKE TJELESNE OZLJEDE!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare