To je to što me zanima!

Policija moli pomoć građana: Jeste li vidjeli ovog pljačkaša?

Zagreb: Muškarac je zaprijetio zaposlenici vatrenim oružjem. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegao. Policija je objavila snimke nadzornih kamera
Vidi originalni članak

Zasad nepoznati muškarac je u ponedjeljak oko 14.30 sati ušao u poslovnicu za otkup zlata i srebra na Horvaćanskoj cesti u Zagrebu. U poslovnici je bila samo zaposlenica, a muškarac se interesirao oko prodaje nakita i načina isplate, a onda je otišao. Vratio se oko 17 sati te zaposlenici zaprijetio vatrenim oružjem. Ukrao je nekoliko desetaka tisuća kuna i pobjegao. 

Policijska uprava zagrebačka je objavila snimke nadzornih kamera te opis muškarca. Star je oko 60 godina, visok je oko 170 cm, srednje je tjelesne građe, ima kovrčavu sijedu kosu s izraženim zaliscima, a bio je odjeven u crnu jaknu, crne hlače i imao je crne cipele.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • almaminjo 01.03.2012.

    jučer je opljačkana i pošta u mjestu Zdenčina pokraj Jaske al ne vidim to u sažetku na stranicama PUZ-a

  • TeodoraIvanović 29.02.2012.

    Kakva sramota... Pa nije jadna cura koja radi tamo kriva sta on nije sposoban zaraditi posteno svoje novce... Neka pljacka Milanovica i ostalu ekipu... Postene ljude nek ostave na miru!

  • Mario-gumeniMaric 29.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare