To je to što me zanima!

Policija mu došla na vrata, a on jednog zarezao nožem

Zagreb: Policija je dobila dojavu kako se čovjek zaključao u stan i da radi nered. Nakon što su mu pozvonili, muškarac je policajaca zarezao nožem
Vidi originalni članak

Muškarac Z.B. (53) zaključao se oko 18 sati u svoj stan u zagrebačkom Laništu. Njegov brat nazvao je policiju i molio da interveniraju jer ovaj ‘divlja’ po stanu. Policajac mu je pozvonio na vrata, a Z.B. je otvorio s nožem u ruci. Zarezao je policajaca te ga lakše ozlijedio. Nakon toga se ponovno zabarikadirao u stan. Na teren su izašli specijalci iz ATJ Lučko. Nakon kratkih pregovora, razvalili su vrata te vezali muškarca. Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu.
- Gospodin je moja mušterija. Inače je dobar i druželjubiv. Od milja ga zovemo ‘Stric‘ - kazala je frizerka Mirela. Susjedi kažu kako Z.B. zna popiti te da mu se karakter naglo promijeni kad je pijan. Postane naporan i ni s kim ne priča. Boluje od PTSP-a, a stan na Laništu dobio je od Ministarstva branitelja. Nedavno je, dodaju svjedoci, u psihijatrijskoj bolnici u Jankomiru proveo par mjeseci na liječenju, a stalno pije tablete. Nakon što deset dana nije izlazio iz stana, trojica braće došli su mu oko 11 sati pred vrata, a kada ga nisu mogli nakon par sati uz nagovaranje izvući van, pozvali su policiju.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • stec 09.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • vea 09.08.2010.

    Bravo-dalmatinac123456 svaka čast!!!!!!!

  • stec 09.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare