To je to što me zanima!

Policija muškarca (32) zatekla s kokainom i pištoljem u Trogiru: Pronašli su i automatsku pušku

Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana Općinskom prekršajnom sudu
Vidi originalni članak

Iz PU splitsko-dalmatinske izvijestili su kako su u četvrtak službenici Jedinice specijalne i interventne policije na trogirskom području postupali prema muškarcu (32) koji je na ulici zatečen s drugom i oružjem. 

Muškarca su uhtili i odveli u postaju u Trogiru radi provođenja kriminalističkog istraživanja. U sklopu toga su mu oduzeli 25,8 grama kokaina i pištolj s osam komada streljiva koji je ilegalno posjedovao. 

NAKON ISTRAGE USKOKA Osijek: Mjesec dana istražnog zatvora za 20 osumnjičenih za preprodaju droga i duhana...

- Temeljem naloga suda, obavljena je pretraga tijekom koje je pronađena i oduzeta veća količina streljiva i spremnici za automatsku pušku. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenih djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, predan je pritvorskom nadzorniku - priopćili su iz policije. 

VODITELJ SLUŽBE KRIMINALITETA DROGA: Suočeni smo s hiperprodukcijom proizvodnje svih vrsta droge, a najviše se troši marihuana...

Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana Općinskom prekršajnom sudu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anđelo 21.10.2022.

    "Zatečen je s drugom i oružjem." - naravoučenje: ne varajte supruge, biti ćete uhićeni. 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare