To je to što me zanima!

Policija na svakom koraku, a purica na glavama i u svemiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da je Amerikancima Dan zahvalnosti važan dan, pokazali su i američki astronauti koji su puricu jeli čak u svemiru. Praznik su slavili i vojnici na misiji u Afganistanu
Vidi originalni članak

Dan zahvalnosti, američki državni praznik, slavio se u svim američkim domovima. Slave ga, naravno i Amerikanci bilo gdje u svijetu, pa čak i u svemiru.

NASA je objavila video koji pokazuje kako američki astronauti Scott Kelly i Kjell Lindgren na Međunarodnoj svemirskoj postaji slave ovaj praznik.

POGLEDAJTE VIDEO: Veselo i u svemiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A Dan zahvalnosti, s puricama na glavi, proslavili su i američki vojnici koji su na vojnim misijama u Afganistanu. Njima je bila priređena svečana večera s tradicionalnom pečenom puricom na stolu.

POGLEDAJTE VIDEO : Američki vojnici slavce svoj praznik u dalekom Afganistanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U New Yorku je bila priređena već tradicionalna parada za građane. Održana je bez incidenata, ali ove je godine bila pod najvećim mjerama sigurnosti zbog nedavnih terorističkih napada u Parizu. Paradu je promatralo oko 3,5 milijuna gledatelja.

POGLEDAJTE VIDEO: Parada pod budnim okom policajaca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare