To je to što me zanima!

'Policija nam najavila uhićenje jer nosimo majice 'HDZ lopovi'

U Puli je, na današnjem prosvjedu 'Za djevojčice' koji je još u tijeku, policija najavila uhićenje dvojici mladića koji su sjedili u obližnjem kafiću s majicama 'HDZ lopovi', piše Regional Express...
Vidi originalni članak

Nakon što su na današnji prosvjed 'Za djevojčice' došli u majicama na kojima piše 'HDZ lopovi, lopine!', dvojici je Puljana, tvrde oni, policija najavila privođenje. 

- Obojica mladića čekaju da se policija dogovori što će s njima, a obojici je najavljeno uhićenje, navodi Regional Express

- Žele nas privesti, zbog majice. Tu smo stajali, došli smo na prosvjed, i sad oni ne znaju što će. Mi smo ih pitali za brojeve znački i nisu nam ih htjeli dati. Samo gospođa ima broj značke, a druga dva su sve skinula dolje i nisu htjeli dat', rekao je jedan od muškaraca s majicom 'HDZ lopovi'. 

Pogledajte video:

'NIJE PROVOKACIJA, VEĆ MAJICA ISTINE' Marko ne staje: Sada je tiskao majice s natpisom 'HDZ lopovi'

- Ja sam zvao policiju da čujem jesu li službene osobe, nisu mi dali njihov broj značke, svi su šutjeli, dvojica na sebi ni nemaju broj značke, rekao je drugi muškarac. 

- Sad nas zanima što nam mogu iskopat'. Meni mogu iskopat 300 kuna jer nemam osobni dokument sa sobom, a došao sam motorom. A njemu ne mogu ništa, rekao je prvi muškarac kroz smijeh. 

- Došla je marica, njih šest, on im je dao osobnu, htjeli su mu uzeti osobnu. Imaju njegove podatke, ja sam im dao svoje, zaključio je jedan od muškaraca u vidljivo dobrom raspoloženju. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • 21.10.2019.

    1.policajac bez znacke nije sluzbena osoba 2.mora ti dati razlog trazenja dokumenata 3.pravo svakog gradana je da moze postaviti upit ident.sluzbene osobe jer bez znacke se ja mogu obuci u uniformu i glumi sluzbenu osobu. Zasto smo tako postupili,jer smo znali zbog cega nas zele odvesti a to smo i dokazali kada sam ih pitao ako skinem msjicu sta ce biti?? Rekli su:pustiti cemo vas. Prosudite onda sami...

  • anđo 19.10.2019.

    Ne kažem da nisu ali pitajte Jakovčića što je on koji ima pola istre kao i IDS

  • ursuss 19.10.2019.

    vjerojatno je to preblaga riječ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare