To je to što me zanima!

Policija našla i uhitila četvrtog razbijača s Hvara, peti u bijegu

Četvrti napadač na restoran 'Marinero' u Hvaru uhićen je na području Sinja, a peti je još u bijegu i njegovo uhićenje očekuje se uskoro. Pretučen je i voditelj restorana
Vidi originalni članak

Policija je uhitila i četvrtog napadača koji je u ponedjeljak navečer s još četvoricom "kolega" razbijao inventar restorana "Marinero" u Hvaru i pretukao voditelja restorana Franu Žuvelu.

Tako je do sada uhićeno petero ljudi, mozak operacije, strani državljanin sa stalnim prebivalištem u RH te četvorica batinaša koje je on organizirao da napadnu Žuvelu i unište mu restoran.

Četvrti napadač uhićen je na području Sinja, a peti je još u bijegu i njegovo uhićenje očekuje se uskoro.

Podsjetimo, incident u Hvaru podigao je na noge cijelo mjesto, a veće nerede spriječili su policajci koji su pucali u zrak i bacali suzavac, a dan nakon incidenta na otok je stigla i interventna policija.

Iza napada na Franu Žuvelu navodno stoji pekarska obitelj Lekaj iz Sinja koja je i naručila napad.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mariocalabrese 21.06.2014.

    Tudjman i co su nama dobro ucerali mjenjali smo Srbe za Siptare i Bosance, ovo je samo pocetak etnickog ciscenja domicilnog stanovnistva koji ce dosegnut svoj vrhunac u desetak godina a onda cemo imati etnicke knflikte sa njima !!!!

  • 20.06.2014.

    Sve Šiptare treba bezuvjetno protjerati iz Hrvatske. Pekare su im paravan za razne mutne poslove plus trgovina organima. Nemoj admine sad i ovo brisat jer je to iskonska istina. Neznam što rade naši pravosudni kad to ne vide.

  • marijaterezija2 20.06.2014.

    Ipak mi se čini da smo za sad čuli samo jednu stranu a druga? Niti riječi,što se mene tiće iz Zagraba sam nisam Šiptarka ali imala sam jako neugodne primjedbe svojih sumještana. Najjača mi je bila nećemo mi ovdje KAJ slušati a pola sela djeci je kupilo stan u Zagrebu. Da ne govorim o problemima kod traženja posla....

Komentiraj...
Vidi sve komentare