To je to što me zanima!

Još ne znaju motiv: Ženu (90) je ubio puškom ručne izrade

Josip S. u subotu je oko 14 sati provalio u kuću Gjurgje S. (90) u Poljanskom lugu kraj Vrbovca. Ugledao je mrtvu majku u lokvi krvi. Od prizora mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Josip S. u subotu je oko 14 sati provalio u kuću Gjurgje S. (90) u Poljanskom lugu kraj Vrbovca. Ugledao je mrtvu majku u lokvi krvi.

Od prizora mu je pozlilo. Pozvali su ga susjedi koji su se zabrinuli jer Gjurgju nisu vidjeli od petka popodne. Vrata su bila zaključana, a iz kuće se čuo radio. Josip i susjed su kucali na vrata, no nitko nije otvarao.Tada je Josip odlučio razvaliti vrata. Na mjesto događaja stigla je i Hitna, no mogli su samo konstatirati smrt.

Žena je živjela sama, a njezina rodbina kaže da je bila pokretna. Suprug joj je umro prije deset godina, a dva sina žive u okolici Ivanića i Kloštar Ivaniću.

- Ne znam tko bi joj htio nauditi jer nije imala novca, samo malu penziju. Sa svima se dobro slagala - kaže rodbina.

Policija je uhitila 59-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je ubio staricu. Našli su i oružje kojim je ubijena. Radi se o lovačkoj pušci ručne izrade, takozvanom "štucu" kojeg je osumnjičeni ilegalno nabavio. Osumnjičenom je nakon ispitivanja određen pritvor.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • NICKY25 07.01.2013.

    Ma da netko idu ubit staricu od 90 godina? Ne možeš čovjek to vjerovat. Pa šta je ta bakica kome mogla napravit? A ako joj je išta i uzimao, šta joj je mogao uzet? 100kuna?

  • WOMANIZER 06.01.2013.

    pa šta ti je žena od 90 GODINA imala skriviti, jadna li ti majka što te rodi!

  • hablabla 06.01.2013.

    ludilo... još malo pa čemo ko još luđi ameri držat cijeli arsenal u kući da nam tko ne bi zaprijetio... i onda će se naći neki pubertetlija koji se ne može boriti sa hormonima (pogotovo onim iz svinjetine i ostalog umjetnog mesa) pa da napravi pravi texaški masakr u hrvatskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare