To je to što me zanima!

Policija nije htjela pomoći zlostavljanom dječaku (6)

Srbija: Dječakov otac zvao je policiju u četvrtak. Tek pošto je dječak s prijelomom u ponedjeljak završio u bolnici, policija je privela zlostavljača
Vidi originalni članak

Policija u Čačku nije reagirala na dojavu o zlostavljanom djetetu. B.P. (6) kablom je pretukao očuh Vladan Matović. Slomio mu je rebro i ostavio modre tragove po nogama. Tek četiri dana kasnije, baka i ujak odveli su dječaka u bolnicu, a policija je tek tada privela zlostavljača. Dječakov otac Branko P. policiju je zvao još prošlog četvrtka, no bez liječničkog nalaza oni, kažu, nisu mogli reagirati, a majka Slađana P. nije dozvoljavala Branku da odvede sina kod liječnika. Dječak se oporavlja u bolnici od prijeloma i brojnih hematoma po tijelu i licu. Očuhu su odredili 30-dnevni pritvor. Matović je policiji poznat po remećenju javnog reda i mira, prijetnjama, ali i po bacanju bombe susjedu u dvorište. Nikad dosad nije prijavljen za obiteljsko nasilje, a ovaj put s njim bi prijavu mogla dobiti i dječakova majka, koju su također priveli u postaju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatko76 20.03.2009.

    Tu je po meni najveći krivac djetetova majka. Ona nije 4 dana dozvolila da njeno rodjeno dijete ide u bolnicu a vidjela je kako izgleda. A možda je čak bila i prisutna dok je debilčina i tukla dijete. Treba im pod hitno oduzet dijete, a nju i njega strpat na robiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare