To je to što me zanima!

Policija nije našla vozača koji je ušao u krivi smjer

U Policijskoj upravi varaždinskoj su rekli kako su policajci izašli na teren i tražili vozača. Pretragu su završili oko deset sati. Vozača nisu pronašli
Vidi originalni članak

Policija je dobila dojavu da je automobil u ponedjeljak ujutro ušao u krivi smjer i juri autocestom prema Varaždinu. U PU varaždinskoj su rekli kako su policajci izašli na teren i tražili vozača. Pretragu su završili oko devet sati. Vozača nisu našli i pretpostavljaju da je slučajno ušao u krivi smjer.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vanbračna kći 26.07.2010.

    Ha, možda neka pijandura....

  • orca 26.07.2010.

    Koja se svrha svin silnih kamera koje su postavili na autoceste? ne mogu naći jedan auto po tablicama... pa katastrofa. i policija i hak su kao sklapali nekakve ugovore o sigurnosti na cestama - osjećam se jako sigurno - NOT!

  • jinx 26.07.2010.

    ne vjerujem da je to slučajno, vjerojatno se neka balavurdija \"zeza\" tko će voziti po krivoj strani, pa onaj koji ne pogine ili ga ne uhvate bude glavni frajer. Slušajte priče po lokalnim kafićima.. Inače, to je \"hit zabava\" u Njemačkoj već preko 20 godina, iz doba kad je kod nas bio samo auto put Zagreb-Karlovac. To treba uhvatit i 10 godina na robiju.. čisti pokušaj ubojstva..

Komentiraj...
Vidi sve komentare