To je to što me zanima!

Ukrajinci bacili mladog Rusa u rijeku, policija ga nije ni tražila

Nitko nije pretražio rijeku u potrazi za mladićem, a za sada nema informacija je li preživio napad. Policija je izvijestila kako nema nikakvih dojava o otmici ili napadu
Vidi originalni članak

Maskirani ukrajinski nacionalisti su na mostu u Donjecku maltretirali mladog Rusa. Mladića su tukli te su ga na kraju bacili u rijeku, a britanski mediji javljaju kako su sve snimili i objavili na internetu da upozore sve koji nisu odani novoj ukrajinskoj vlasti što bi im se moglo dogoditi.

Na snimci nije jasno u koju su ga rijeku bacili. Jedan od napadača od mladića je tražio da obeća kako će slijediti samo "pravo vodstvo države", tj. privremenu vlast u Kijevu.

Snimka pak nije rezultirala nikakvom policijskom akcijom. Nitko nije pretražio rijeku u potrazi za mladićem, a za sada nema informacija je li preživio napad. Iz tamošnje policije kazali su da nemaju nikakvu obavijest o otmici ili napadu. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • fijuman 29.04.2014.

    ruska uvozna balkan revolucija u ukrajini, najviše će nastradati jadni ukrajinski narod - mali čovjek bez obzira na naciju dali bio ukrajinac,rus, tatar ili neki drugi. sirotinja uvijek izvuče deblji kraj dok drugi masti brkove i ubire lovu na jadu tih ljudi.

  • X MAN 25.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MichaelMonako 24.04.2014.

    čisto iživljavanje. Nadam se da je mladić preživio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare