To je to što me zanima!

Policija: Nismo prijetili obitelji ubojice M. Dukića

Policija poziva građane da, ako imaju konkretne informacije koje bi dodatno mogle razjasniti ovaj slučaj, se jave njima ili nadležnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Ni u kojem slučaju, ni na koji način, policija nije iznosila podatke koji bi eventualno mogli naštetiti bilo kojem sudioniku ovog tragičnog događaja, poručili su u petak iz policije vezano uz dva ubojstva i samoubojstvo u Benkovcu. Naime, jedan je dnevni list napisao kako je policija 'prijetila' obitelji pokojnog Marka Dukić iznošenjem pojedinosti o njegovom prijašnjem životu, ukoliko oni nastave 'javno govoriti o propustima policije'.
- Policijske uprava zadarska nastojala, a to će činiti i nadalje, maksimalno zaštititi dignitet svih žrtava, u ovom slučaju pokojnika. Pri tome se rukovodimo pravilima struke, nastojeći objektivno, bez 'etiketiranja' bilo počinitelja, bilo oštećenih, izvijestiti o utvrđenom - rekli su u policiji. Dodaju kako misle da je neprimjereno govoriti o tome da policija nekome prijeti. Pozivaju građane ako imaju konkretne informacije koje bi dodatno mogle razjasniti ovaj slučaj da se jave u Odjel kriminalističke policije PU zadarske ili nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • clara 27.08.2010.

    Što bi htjeli, da mu se podigne spomenik nasred benkovca??? Te noći je hitna pomoć njihovom sinu spašavala život, u OB Zadra nastavljena je borba, koju je izgubio...a možda , u to vrijeme, dok je njega prevozila hitna pomoć, njega ubojicu dva mlada nevina života, ta ista hitna nije bila dostupna nekom kome je njihova pomoć mogla spasiti život..i zato šutite i ne osuđujte nikoga, znam da nije lako roditi ubojicu i s tim se nositi, ali povucite ses pozornice..nije vam tu mjesto..

  • piria 27.08.2010.

    Ne kužim zašto bi policija prijetila ubojičinoj obitelji, u smislu da ih ovi ne blate po novinama zbog propusta. Kojih propusta??? Šta je on bio neki lik???? Bolesnik, a sudeći po izjavama njegove rodice, od neki dan, nisu mu ni u ostali u obitelji baš zdravi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare