To je to što me zanima!

Policija nudi 50.000 kuna za informaciju o ubojstvu u Rijeci

U stanu na adresi Brdo 6 na Donjoj Vežici, 13. rujna prošle godine pronađeno je tijelo starije žene. Neobične ozljede glave upućivale su na nasilnu smrt
Vidi originalni članak

Policija je raspisala nagradu u iznosu od 50.000 kuna za informacije koje će rezultirati ili pridonijeti razrješenju ubojstva 77-godišnje Riječanke 17. rujna prošle godine u Ulici Brdo 6 u Rijeci.

Podsjećamo, u stanu na adresi Brdo 6 na Donjoj Vežici, tijekom kasnog poslijepodneva pronađena je L. Kukura (77) s ozljedama glave koje su upućivale na nasilnu smrt. Žena je živjela sama. Tijelo su pronašli vatrogasci koje su pozvali susjedi kad su primijetili da iz stana izlazi dim, a žena se nije javljala kad su je dozivali. Na štednjaku je gorjela posuda u kojoj je nesretna žena pripremala jelo. 

Policija poziva sve građane koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, elektroničkom poštom na adresu primorsko-goranska@policija.hr, policija@mup.hr ili osobno u najbližu policijsku postaju.


Idi na 24sata

Komentari 5

  • psiholog1 13.12.2014.

    je istina je....nesposobnost...samo odakle si izvukao taj podatak majke ti...sva ona ostala kaznena djela sto su prikazana do sada koja su riješena ti kažeš da su to riješili građani zar ne..ili si samo ogorčeni agresivac ili lokalni klošar koji živi na socijali ne radeći ništa i pljuje one koji bar rade ili pokušavaju raditi....dečko pročitaj koju knjigu raspitaj se što je društvo koji je zadatak policije kako i na koji način je policija učinkovita....da bi sve funkcioniralo građani su tu da pri pomognu a ne da se plate da bi nešto rekli..ali kad se nešto desi onda gdje je policija....

  • Spec 12.12.2014.

    Ozakoniti lovce na glave pa neka oni rade policijske poslove .

  • ayayay 12.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare