To je to što me zanima!

Policija o pismu planinara: Neka se javi i kaže sve što zna

Podsjetimo, anonimni planinar koji je, kako tvrdi, svjedočio kako su specijalci na vrhu Risnjaka mlatili migrante i pucali im iznad glava poslao je potresno pismo u kojem detaljno opisuje što se dogodilo
Vidi originalni članak

Policija je odgovorila na pitanje o novim optužbama na račun hrvatske policije, konkretno specijalaca, prema migrantima.

Podsjetimo, anonimni planinar koji je, kako tvrdi, svjedočio kako su specijalci na vrhu Risnjaka tukli migrante i pucali im iznad glava poslao je H-alteru potresno pismo u kojem detaljno opisuje što se dogodilo.

- Nadalje, vezano uz Vaš upit koji se odnosi na pismo anonimnog planinara, izvješćujemo kako su, na temelju iznijetih vremenskih i prostornih informacija, provedene žurne provjere, te je utvrđeno kako policijski službenici nisu imali postupanja kakva su opisana u anonimnim navodima, odnosno pripadnici Specijalne policije nisu primjenjivali fizičku silu niti vatreno oružje kao sredstvo prisile. Međutim, budući da se u pismu planinara navodi da su događaju svjedočile i druge osobe, Ravnateljstvo policije zatražit će obavljanje razgovora sa zaposlenicima Planinarskog doma, a nepoznatog planinara pozivamo da sva svoja saznanja, radi njihove detaljne provjere, iznese u bilo kojoj policijskoj postaji u Republici Hrvatskoj - odgovorila je policija za N1 Televiziju. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • arwin 20.06.2019.

    IIlegalni imigranti se bave ilegalnim prelascima granice a to je protuzakonito djelo. PROTUZAKONITO!!!! Svi oni koji mišlju, riječi dijelom i propustom krše ili omogućuju kršenje ZAKONA neprijatelji su države i naroda. I sukladno zakonima organi reda trebaju postupati.

  • 20.06.2019.

    moš mislit... baš će netko anonimno takvo pismo poslat nekakvom h-alteru. lažovi.

  • EU LAW 20.06.2019.

    Takve planinare treba uhititi i nauciti da vole svoju zemlju i cuvaju je od neprijatelja svih vrsta. Ilegalni emigranti koji ulaze u hrvatsku bez ijednog dokumenta treba deportirati po zurnom postupku. Na koncu probajte to " vi " uciniti pa cete vidjeti sto ce vam se desiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare