To je to što me zanima!

Policija o smrti dječaka (16): Osumnjičeni mladić je u pritvoru

Protiv osumnjičenog maloljetnika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Policija se oglasila povodom preminulog tinejdžera u Kostanjevcu Riječkom.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti“ te je protiv osumnjičenog maloljetnika podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, policija je privela 17-godišnjaka, prijatelja 16-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu s cijelim slučajem. 

- Njih dvojica su kao prst i nokat bili. Pa nam je samim time ovo sve još teže palo - rekao je sugovornik za Jutarnji.

Cijela tragedija navodno se odvila u prostoru u sklopu ugostiteljskog objekta gdje se slavio rođendan djevojke (18) i tu je bilo više desetaka mladih, piše ePodravina.

Dvojica mladića navodno su se u jednom trenutku posvađali na dječjem igralištu kod tobogana i tu je došlo do naguravanja. Ovaj je mladića navodno udario, 16-godišnjak je od udarca pao i nije se više probudio. 

UŽAS NA PROSLAVI Detalji tragedije u Prigorju: Uhitili 17-godišnjaka. Posvađali su se. Dječak je pao i preminuo?

- Za oko pola sata stigla je i hitna, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića  - rekli su potreseni mještani za ePodravina.

Mladić je navodno nakon cijelog obračuna pobjegao, ali se ubrzo vratio. Mještani pričaju da su i zajedno došli na proslavu te da su bili dobri prijatelji. 

- Ovo je velika tragedija, ne možemo vjerovati, svi smo u šoku – priča mještanin.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Danny Boy 15.05.2023.

    Sad 28 dana pritvora da se društvu pošalje poruka na ozbiljnost takvih postupaka, a onda šetnja po Križevcima isto kao što se šeće i po Požegi. Tako da će budući nasilnici dobro promisliti dva puta

  • shihan 15.05.2023.

    Neznam šta reći?!Ja,kao trener i majstor borilačkih vještina i športa,jako dobro znam da je bitan nogomet,nas guraju da djecu učimo i treniramo po hodnicima i šupama.A mi jako dobro znamo objasniti djeci da se ne udara u pleksus,i neću dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare