To je to što me zanima!

Policija o sumnjivcu u bijegu: 'Došao je ubijati nevine ljude'

Bostonska policija upozorava građane da ostaju u svojim kućama jer je riječ o naoružanom i opasnom bjeguncu. Ne žele da tragedija bude veća nego što je sada
Vidi originalni članak

U petak u rano jutro bostonska policija je na konferenciji za novinare povezala nekoliko zločina u jedan, od ubojstva policajca na sveučilištu MIT kojeg je pratila krađa automobila, a koja je, pak, nakon potjere završila pucnjavom u kojoj je poginuo jedan sumnjivac. Za drugim intenzivno tragaju.

Policija vjeruje kako je riječ o istoj dvojici muškaraca koji su izvršili bombaški napad na bostonskom maratonu u kojem je život izgubilo troje ljudi, a oko 170 ih je ozlijeđeno. 

Drugi sumnjivac, koji je uspio pobjeći policiji, je bijelac s dugom kovrčavom smeđom kosom, i na sebi ima sivu majicu s kapuljačom. Policija upozorava građane da ostanu u svojim kućama jer je riječ o naoružanom i opasnom bjeguncu, i ne žele da tragedija bude veća nego što je sada.

- Vjerujemo da je on terorist, vjerujemo da je došao ovdje ubijati nevine ljude - rekao je glasnogovornik policije u Massachusettsu za HuffPost

Idi na 24sata

Komentari 62

  • strapacoza 19.04.2013.

    zar takvi ne razumiju da će u zatvoru provesti jedan dio svoje mladosti, bez cura, bez kontakta sa svijetom? to su očito ljudi kojima je zablokiran mozak pa ne razmišljaju o posljedicama.

  • leonardo2232 19.04.2013.

    ma to je sve namjestaljka,,to su zidovi koji vladaju amerikom napravili pa sad nasli njega jadnog,di nece bjezat opkoliko ga 300 policajaca oko kuce to su svi prevaranti koji vode drzavu svi iluminati koji vjeruju u sotonu ,a ne u boga svemocnog..i rade takve napade i mucke pa vidite i sami sta rade po iraku i afganistanu i jos nekim zemljama neda ju im mira vidite u iraku svaki dan autobombe i svasta nesto a njih nije uopce briga i nece uspostavljat mir namjerno jel oni dog se ubijaju ovi kradu naftu i svasta nesto....

  • celavi osvetnik 19.04.2013.

    djeca se malo igrala,samo mi je zao onog malog decka a ostalih amera nimalo.nek i oni malo na svojoj kozi osjete sta oni rade po cijelom svijetu,sami teror.

Komentiraj...
Vidi sve komentare