To je to što me zanima!

Policija objavila svoje slike napada na tornjeve WTC-a

Newyorška policija objavila je fotografije rušenja nebodera Svjetskog trgovačkog centra, koje su koristili u istrazi. Slike su snimljene iz helikoptera
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 29

  • pincot 11.02.2010.

    Ja bi isto volio da naša policija objavi slike pokolja na ovčari, to bi mi bio bolji screensaver od ovoga, Vukovar je isto izmišljen samo zato da ispadne da su Srbi rušili Jugoslaviju, a ne Tuđman koji je stvarni krivac za rat i čija je vojska bombardirala Vukovar.

  • žika 11.02.2010.

    bolje bi bilo da se narodu objavi: eto to smo mi napravili samo da okrivimo bin ladena pa da napadnemo i njega i sadama huseina nismo imali nafte,, pa valjda več i vrapci pjevaju i znaju da su sebi to sami napravili.

  • adrijana_volim_te 11.02.2010.

    sa preko 1,200.000 mrtvih Iracana,Uzeta su naftna polja i podijeljena kompanijama onih drzava koja ucestvuju u toj agresiji.Jbga dovoljno je pokazano sto znaci Americka Demo(N)kracija iza koje stoji 400 visokopozicioniranih Zidova koji vladaju Amerikom.95% pucanstva u Americi nema pojma ko njima vlada, sa njima se manipulira putem Zidovskih glasila CNN,FOX News,BBC i tu im se izapiru mozgovi.Ja Amerikance (obican narod postujem ali i zalim) nemrzim ali nevolim njihov stil demokracije koja za druge znaci smrt i okupacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare