To je to što me zanima!

Policija otkrila detalje tragične nesreće u Sisku gdje je poginulo dvoje ljudi: Naložili obdukciju

Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi daljnja kriminalistička istraživanja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nesretnog događaja
Vidi originalni članak

Policija je objavila rezultate istrage tragične nesreće na radu u Sisku u kojoj je poginulo dvoje ljudi.

Kako navode, do nesreće je došlo kada su sa prikolice spuštali više kamenih granitnih ploča koje su u jednom trenutku pale na njih, poklopile ih i prikliještile na tlo.

POKLOPILA IH PLOČA Detalji užasa u Sisku: Čuo se jak tresak, a potom i plač. Poginuli su vlasnik obrta i mladi radnik

- Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike obavljen je u nazočnosti inspektora zaštite na radu Državnog inspektorata i Županijske državne odvjetnice Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, koja je naložila obdukciju kojom će se utvrditi točan uzrok smrti - navode iz policije.

Detalji tragedije kod Siska Mramorne ploče usmrtile su dvojicu muškaraca: 'Susjeda je lupala i vikala da su poginuli'

Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom provodi daljnja kriminalistička istraživanja, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nesretnog događaja. 

 

- Nisam čula sam trenutak nesreće jer tuda stalno prolaze kamioni i to svaki put jako lupa, osobito kad prijeđu šaht. Tako i ja nisam odmah obraćala pažnju kad se čuo tresak, mislila sam da kamion prolazi. Otišla sam oprati kosu kad sam čula da susjeda snažno lupa na vrata. Otvorila sam, a ona je samo počela vikati: 'Poginuli su, poginuli su!' Naježila sam se - kaže nam jedna od prvih susjeda obrta gdje je bila nesreća.

Drugi mještani kazali su da se čuo tresak, a potom plač.

Naime, klesar ima radionicu u obiteljskoj kući stotinjak metara dalje od mjesta nesreće. Kako tamo nema mjesta gdje bi kamion mogao stati i istovariti ploče, to su uobičajeno u dogovoru s njegovim vlasnikom radili u dvorištu drugog obrta.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • pericaperica2 23.10.2022.

    kako se tocno nesreca dogodila,jeli vozac istovarao kranom pa nesto puklo i palo na ovu dvojiu ili je pretezak paket bio pa je kliznulo sa vilicara posto se granitne ploce tovare uspravno i teret nije vezan .............ili ili

  • Ante Vuk 23.10.2022.

    Ovdje se stvarno ne zna od čega su umrli. Zanimljivo

  • yay yay okocha 22.10.2022.

    I to sve za par papirica koje ti daju svakih 30 dana..jadni zivote

Komentiraj...
Vidi sve komentare