To je to što me zanima!

Policija otkrila laboratorij "trave" u šupi u Popovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac je u drvenom objektu u dvije prostorije kod Zagreba uzgajao marihuanu. Policija je našla sve pripravke potrebne za uzgoj indijske konoplje
Vidi originalni članak

Policija je 30. lipnja pretražila obiteljsku kuću i dvorište u mjestu Popovac kod Sesveta. Kuća je u vlasništvu muškarca (36). U drvenom objektu u dvorištu u dvije prostorije pronašli su 486 sadnica marihuane i najlonsku vreću sa četiri kilograma lišća indijske konoplje. Uz marihuanu su pronašli i pripravke za uzgoj i održavanje biljaka, te ventilacijske i svjetlosne uređaje. Muškarac je otprije poznat policiji zbog uzgoja marihuane i mnogih drugih kaznenih djela. U četvrtak su ga prevezli istražnom sucu. Policija još uvijek radi očevid.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Mali Mujo 02.07.2010.

    njonjo ti si neki đoban koji čuva ovce na nekom selu.... da su roditelji pametni rekli bi djetetu da nikad ne pije alkohol nego da samo puši travu. ( i pivicu moze :-) )

  • Mali Mujo 02.07.2010.

    di vi zivite.... brate... puše doktori, profesori, studenti, banakari, najveci intelektualci svi sine, obiteljski ljudi.... ovo je smjesno... da se legalizira procvali bi ka drzava... slavonija bi bila polje i svi bi se smijali i bilo bi nam lipo... ovaj je gleda onoga green man haha imaju slican lab... ( pogledajte na youtube jamaica tour guy hehehe)

  • njonjo 02.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare