To je to što me zanima!

Policija potvrdila: Bentley je bio nepropisno parkiran na mjestu za invalide, vozača će kazniti

Policija nam je potvrdila da su utvrdili da se vozač Bentleyja nepropisno parkirao na invalidsko mjesto nakon objave fotografija u 24sata koje je snimio naš čitatelj
Vidi originalni članak

Izvješćujemo Vas da je utvrđen prometni prekršaj parkiranja osobnog automobila marke Bentley koji je počinjen 7. veljače 2024. godine, potvrdili su nam iz policije nakon što smo objavili fotografije spomenutog automobila parkiranog na invalidskom mjestu u  Heinzelovoj ispred policijske postaje. Fotografije nam je poslao naš čitatelj, razočaran zbog ovakvog postupka vozača i to ispred policijske postaje.

- Vozač je parkirao vozilo na obilježeno parkirališno mjesto namijenjeno za parkiranje vozila osoba s invaliditetom, bez da je na to imao pravo odnosno bez valjanog znaka pristupačnosti i time počinio prekršaj iz članka 82. stavak 1. točke 13. , kažnjivo po članku 82 stavka 3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna - rekli su nam. 

U HEINZELEVOJ ULICI 'Parkirao je Bentley na mjesta za invalide odmah kraj policije. Ovo je neviđeni bezobrazluk...'

Dodali su da je zbog počinjenja prekršaja vozaču uručena Obavijest o počinjenom prekršaju.

Podsjetimo, čitatelji su nam se javili s fotografijama te su rekli: - Ispred policijske postaje u Heinzelovoj postoji pet parkirnih mjesta za invalide gdje se redovito parkiraju vlasnici bijesnih automobila bez ikakve oznake da se radi o osobama s invaliditetom - kazali su nam razočarano. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • centarfor9 16.02.2024.

    Nije vezano na ovaj slučaj Ali zašto nije obveza invalidsku naljepnicu zalijepiti na vjetrobran. Mnogi s ovakvim automobilima (Mercedesi, BMW, Volvo i slični skupi automobili) stavljaju invalidsku oznaka tek kada se parkiraju. i to zato što nitko od takvi nije osoba s invaliditetom Zašto je ne zalijepe? Zato jer od sramote ne bi mogli parkirati pred svojom kućim ili stanom jer susjedi znaju da je to lažni invalid. Uz to, koliko znam oni ne plaćaju niti korištenje autoceste (ovo je bilo ranije a za sada nisam siguran). 

  • Kaj987 16.02.2024.

    Ja ovakve samo ključem zgrebem

  • MateoIvan74 16.02.2024.

    Krkan sigurno iz Ercegovine radi što ga volja, on ima veća prava nego mi mali Hrvateki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare