To je to što me zanima!

Policija prijavila muškarca (47) zbog 23 požara na otoku Krku

Sumnjiči ga se za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom izazivanjem požara na otvorenim prostorima na području otoka Krka
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom vezano uz izbijanje većeg broja požara na području otoka Krka u posljednjih nekoliko mjeseci. Muškarac je u pritvoru.

Sumnjiči ga se za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom izazivanjem požara na otvorenim prostorima na području Krka, Malinske i Punta i to u razdoblju od sredine travnja do početka srpnja ove godine. Riječ je o 23 požara niskog raslinja, trave, borovih iglica i granja. 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijavljuje se mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hadred18 10.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jozabroz 10.07.2015.

    a mozda ce se "opozareno zemljiste" za koju godinu prenamjenit u gradevinsko,po ugledu na"vodnjanski model"?kandidata nema puno..mislim ovih kao "vecih")))))

  • LjiljanaMilovanovic 09.07.2015.

    Zbog cega je u pritvoru, ako voli vatru trebali su g potjerati u sumu neka gori I vidi sto je napravio I onda nek uziva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare