To je to što me zanima!

Policija prijavila vozača kamiona: Na obilaznici naletio na pješaka (64) i usmrtio ga

Zbog sumnje da je izazvao primetnu nesreću s poginulom osobom, 73-godišnjak je uhićen te po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je 73-godišnjeg srbijanskog državljanina koji je u utorak oko 14 sati, na autocesti A3 nedaleko zagrebačke zračne luke, kamionom naletio na 64-godišnjaka koji je poginuo na mjestu nesreće.

Policija je izvijestila da je 73-godišnjak naletio na teretni kombi zagrebačkih oznaka koji je bio zaustavljen na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi i pritom udario u 64-godišnjaka koji je u tom trenutku bio izvan tog vozila.

SUDAR DVAJU AUTOMOBILA Zabio se u auto ispred sebe na A1 u Lici, vozač teško ozlijeđen

Zbog sumnje da je izazvao primetnu nesreću s poginulom osobom, 73-godišnjak je uhićen te po dovršenom kriminalističkom istraživanju predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 12.10.2023.

    vele da nije bio niti pijan , niti drogiran, a da mu je netko možda vid provjerio, jer još jedino to nije valjalo , kao prvo i osnovno , vozio se po zaustavnoj traci , ako ne vidiš da se voziš po zaustavnoj traci onda nešto s tvojim vidom nije u redu...

  • misshell 12.10.2023.

    73 godina u kamionu, o bože

Komentiraj...
Vidi sve komentare