To je to što me zanima!

Policija pronašla 2,8 mil. kuna, pištolj i odjeću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pljačkaši su Gorana Safića (28) zavezanog zaključali u podrum, prijetili mu i tukli ga pištoljem. Policija ih nije povezala s drugim pljačkama
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija pretražila je kuću punice koordinatora dostave Sokol Marića Josipa Noršića (25). Tamo su pronašli sav novac od pljačke Zagrebačke banke, čak 2,8 milijuna kuna, te odjeću pljačkaša Kristijana Gregurića (27). U Josipovoj kući u Odri pronašli su pištolj češku zbrojovku. Kako doznajemo, u zagrebačko Zapruđe razbojnici su se dovezli Citröenom Berlingo, koji su ostavili u blizini banke. Josip je došao do Safića, koji je sjedio u blindiranom vozilu i čekao kolege. Noršić mu je zaprijetio pištoljem. Pokupili su Kristijana i odvezli su se do Sajmišne ceste, gdje su prebacili novac u Berlingo i otišli u Odru. Safića su vezali lisicama i zaključali ga u podrum Josipove punice. Prijetili su mu smrću, a Kristijan ga je drškom pištolja udarao po glavi. Kad su sakrili novac u roštilj, Safića su odvezli do Slavonske avenije gdje su ga izbacili iz auta. Pljačkaše, koje su odveli istražnom sucu, policija nije povezala s drugim pljačkama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cooleech 27.01.2008.

    Ajme kako sam alergiČan na ove likove što ne razlikuju Č od Ć! Čovjek! Č! Vozacu jedan! (i tu ide č, samo za tvoju informaciju). Sokole, nije ti baš pametno komentirat 24sata na njihovim stranicama, hahaha.. :)

  • SOKOL LP 27.01.2008.

    Da sam ja na Safićevom mijestu prvo bi tužio 24 sata jer su prvi u medijima nagađali da je Safić umješan; mišljenja sam da bi svake novine pa tako i ove trebale pisat na temelju činjenica a ne nagađanja i priči i onda pisati naslove poput Safić umješan u pljačku? i na kraju se rješiti svake kaznene i moralne odgovornosti stavljanjem upitnika na kraj naslova!!! Sumljam da je netko od milijun njihovih čitatelja vidio taj upitnik.A što se tiče nadzornika može ga biti sram jer ako ne možeš nadzorniku vjerovat-kome možeš?

  • vozac 26.01.2008.

    OVO JE DA ĆOVJEK POLUDI JA BI NJIH NA GOLI OTOK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare