To je to što me zanima!

Policija pronašla 4,5 kilograma marihuane, pronađen i heroin

Hvarski i splitski policajci zaplijenili su preko četiri i pol kilograma marihuane, a drogu su pronašli na nekoliko adresa.
Vidi originalni članak

Na Hvaru i u Splitu oduzeto preko 4,5 kg marihuane, pronađen i heroin

Hvarski i splitski policajci zaplijenili su preko četiri i pol kilograma marihuane, a drogu su pronašli na nekoliko adresa.

Prvo su pretresom kuće 52-godišnjaka u Hvaru pronašli 825 grama marihuane, 74 sjemenke marihuane i jednu digitalnu vaga za precizno mjerenje.

NA PODRUČJU LIBURNIJE Zasadio je i uzgojio šezdesetak stabljika indijske konoplje

Nakon toga su pretražili i kuću 60-godišnjaka u Jelsi gdje su pronašli 2308 grama marihuane te također digitalnu vagu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja obojica su predana pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštene proizvodnja i promet drogama.

Istovremeno su splitski policajci dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom kod kojeg su pronašli i oduzeli 1370 grama marihuane te 17 stabljika iste biljke, te je i protiv njega podnesena kaznena prijava.

U VODNJANU Uhitili ga dok je obilazio svoje stabljike indijske konoplje...

Osim marihuane, splitska policija pronašla je i 21 gram heroina, i to kod 25-godišnjaka protiv kojeg su također podnijeli kaznenu prijavu zbog droge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare