To je to što me zanima!

Bacila ih u smeće: 'Našli su kradljivicu, ali moje zube nisu'

Najviše jedem juhe. Ako želim nešto kruto, žena mi mora usitnjavati - govori nam umirovljenik Andrija Kljunić (77), koji živi nedaleko od Koprivnice...
Vidi originalni članak

Najviše jedem juhe. Ako želim nešto kruto, žena mi mora usitnjavati, govori umirovljenik Andrija Kljunić (77), koji živi nedaleko od Koprivnice.

Početkom kolovoza njegov slučaj šokirao je hrvatsku javnost. U nekoliko minuta ostao je bez novih zubiju donje i gornje čeljusti. Lopov mu je ukrao vrećicu s bicikla s blokiranim karticama i zubima u kojoj nije bilo ni lipe.

- Bio sam kod zubara i radio sam krunicu. Rekli su mi da dva sata ne smijem stavljati protezu, pa sam zube ostavio u vrećici koju sam s karticama i naočalama spremio na bicikl u košari. Vraćajući se kući kratko sam svratio do trgovine pogledati alat - priča nam umirovljenik Kljunić vidno razočaran nemilim događajem.

- Kraj drveta u blizini trgovine ostavio sam bicikl, pa tako i vrećicu u košari. Od znatiželjnih pogleda vrećicu sam pokrio kapom, no očito to nije bilo dovoljno da odvratim lopova od krađe. Kratko sam se zadržao u trgovini i na povratku vrećice više nije bilo - priča nam umirovljeni Andrija. Policija je početkom mjeseca otkrila da je djevojka (19) ukrala vrećicu. Kad je vidjela da unutra nema ništa što može iskoristiti, vrećicu sa zubalom i dokumentima bacila je u koš za smeće u javnom WC-u na koprivničkoj gradskoj tržnici.

Kradljivica je s kopriničkog područja, a protiv nje će podnijeti prijavu sudu za mladež s obzirom na to da je mlađa punoljetnica. Ukradeno zubalo nisu mogli naći kako bi ga vratili umirovljeniku.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Fenix7 14.09.2016.

    Ako želi nešto kruto, žena mu mora usitnjavati??? Kaj nema ruke? A kaj ako žena želi nešto kruto?

  • linnux 14.09.2016.

    ZENA mu mora usitnjavati :D

  • PEEG 14.09.2016.

    Evo stari ima neki drugi članak gdje je žena koja radi u pošti našla zubalo i vibrator, pa vidi jel nešto od toga tvoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare