To je to što me zanima!

Policija pronašla pištolj kojim je Dubrovčanin pucao u roditelje

Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine ozljeda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima ozljede kralježnice i leđne moždine
Vidi originalni članak

Ronioci, pripadnici interventne postrojbe PU dubrovačko-neretvanske pronašli su u moru ispod Boninova pištolj kojim je Dubrovčanin (37) ubio majku (67) i nanio teške ozljede svom ocu (68), neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik. 

Inspektorima su u lociranju oružja pomogle snimke nadzornih kamera i praćenje kretanja muškarca nakon što je pucao u svoje roditelje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dubrovčaninu određen istražni zatvor 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemu je određen istražni zatvor jer postoji vjerojatnost da je u vrijeme počinjenja kaznenih djela bio neubrojiv i da bi mogao počiniti teže kazneno djelo. 

Podsjetimo, riječ je o sinu koji je pucao u svoje roditelje, nakon čega se sakrio u obližnjem objektu gdje ga je policija nakon četiri i pol sata potrage i pronašla. Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine ozljeda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima ozljede kralježnice i leđne moždine. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedii888 16.06.2020.

    luđak

  • rijetko kulturan 16.06.2020.

    Zatražio bi povlačenje komentara o našoj pametnoj policiji koji sam ostavio na komentaru o Kaštel Lukšiću...sokoli naši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare