To je to što me zanima!

Policija pronašla vozilo kojim je vozač usmrtio pješaka u mjestu Palešnik, a zatim pobjegao...

Prometna nesreća dogodila se rano ujutro oko 4,20, a tijelo 31-godišnjaka pronađeno je na kolniku
Vidi originalni članak

Brzim djelovanjem bjelovarske policije i terenskim provjerama, pronađeno je vozilo koje se dovodi u vezu s teškom prometnom nesrećom, u kojoj je rano jutros u mjestu Palešnik kod Garešnice smrtno stradao 31-godišnji muškarac, priopćila je policija.

Prometna nesreća dogodila se rano jutro oko 4,20 u mjestu Palešnik, a tijelo 31-godišnjeg muškarca pronađeno je na kolniku.

STRAVIČNA NESREĆA NA KRKU Pijan izletio u zavoju zbog brze vožnje pa udario u zid. Suvozač ispao iz auta, umro u bolnici

Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač naletio na pješaka, a potom se udaljio s mjesta događaja bez pružanja pomoći unesrećenom, priopćila je ranije danas Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Očevidom na mjestu nesreće rukovodila je zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru koja je naložila obdukciju stradalog.

POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI Smrt u Palešniku: Čuli smo udar i zvali 112, ali mladić nije davao znakove života. Vozaču ni traga

Policija nastavlja s detaljnim kriminalističkim istraživanjem kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće i pronašao počinitelj koji je otišao s mjesta nesreće, javljaju iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Splitski cvit 10.04.2023.

    Pa ako su našli vozilo onda preko registracije (ako je vozilo registrirano) lako dođu do vlasnika, pa nek on dokazuje tko je vozio.

  • superman1978 09.04.2023.

    pa do kada vise ovog alkohola u prometu??? postavili ste 500-600 kamera po hrvatskoj,ciljajuci najvise na uzurbanu svakodnevicu i ljude koji zure na posao-s posla! onda barem nocu izadjite i radite svoj posao te smanjite ovaj vecernji alkoholizirani masakr!!!

  • nnjmkd 09.04.2023.

    A auto je pronađen......gdje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare