To je to što me zanima!

Policija pucala na bjegunca usred Zagreba i ranila ga

Zoran Petrović (31) bio je naoružan i napao je policajce koji su otvorili vatru po njegovu Golfu 5. Vjeruju da je dio skupine krijumčara automobila
Vidi originalni članak

Dvojicu osumnjičenih za krijumčarenje ukradenih vozila u BiH policija je sustigla u utorak popodne u Bukovačkoj ulici u zagrebačkome Maksimiru u blizini benzinske postaje. Jedan od njih opirao se uhićenju. Bio je naoružan i napao je policajce, koji su otvorili vatru po Golfu 5 u kojem su bila dva muškarca. Upucali su ga u trup i okrznuli po glavi. Potom su iz vozila izvukli i uhitili i drugog osumnjičenog. Ranjenog Zorana Petrovića (31) prevezli su u bolnicu Rebro. Prema prvim informacijama, riječ je o lakšim ozljedama.
Neslužbeno doznajemo da je dvojac dio skupine organiziranih krijumčara automobila koju je u utorak razbila hrvatska policija. Po cijeloj Hrvatskoj uhitili su 25 ljudi. Zoran Petrović otprije je poznat policiji. Građani su šokirano promatrali policijski očevid. Pucnjavu nisu čuli, a da se nešto događa, shvatili su tek nakon dolaska policije.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gardy 28.11.2007.

    e mišu mause,,pogledaj si komentar pa se javi....to ti kao navijaš za anarhiju,policija je u ovom slučaju negativna.tko je tebe školovao da mi je znati...

  • zara22 28.11.2007.

    svaka čast policiji. uvijek dobro odradi svoj posao al jeb** ti to kad nam je sudstvo u banani pa takve odmah puste natrag na ulicu.

  • user_1112 27.11.2007.

    GARDY....što da ti kažem osim da suosjačam sa tobom jer vidim da tebe nije samo lopta pogodila u glavu...za ovakve izjave prema nekome koga ne poznaješ su više nego malumne. oprošteno je, vidim da imaš gadnih problema sa biranjem riječi pa neka ti bude-nisi ti kriv što ti je razina obrazovanja stala u četvrtome razredu osmoljetke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare