To je to što me zanima!

'Policija služi SDP-u': Brkić pisao MUP-u zbog Prevlake

Glavni tajnik HDZ-a traži očitovanje MUP-a zbog čega je policija na Prevlaci postavila rampu i zabranila kretanje Karamarku, novinarima i građanima
Vidi originalni članak

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić rekao je da je policijsko spriječavanje vodstva HDZ-a u obilasku poluotoka Prevlake, zlouporaba policijskog sustava za politički obračun s HDZ-om.

- Jučer je cijela hrvatska javnost bila svjedok prikrivanja istine i onemogućavanja vodstvu HDZ-a, temeljem klasične zlouporabe policijskog sustava u svrhu političkih obračuna, što je nezapamćeno od 80-tih godina - kazao je Brkić dodajući kako ministar unutarnjih poslova u svojim lažima više ne zna što govori. 

Brkić je rekao kako se Ostojić, umjesto da se bavi svojim poslom, 'ponaša kao tužni klaun da prikrije laži i nesposobnost premijera Zorana Milanovića'.

- Ostojić u 110 dana još nije otkrio tko je nacrtao svastiku na poljudskom stadionu. Umjesto da se bavi time, on kao tužni klaun pokušava prikriti laži svog premijera, iako cijela hrvatska javnost zna da se na Prevlaci gradi prihvatni centar za izbjeglice - rekao je.

Pisao MUP-u zbog Prevlake

Brkić je uputio pismo ministru Ranku Ostojiću i ravnatelju policije Vladi Dominiću i traži očitovanje zbog čega je policija na Prevlaci postavila rampu i zabranila kretanje Tomislavu Karamarku, novinarima i građanima.

- U zakonu o policijskim poslovima i ovlastima čl. 51. i 52. propisani su razlozi zbog kojih policija može privremeno ograničiti slobodu kretanja, no na Prevlaci nije bio ispunjen niti jedan od tih razloga - tvrdi Brkić i vidi mogućnost da je policija stavljena u službu SDP-a.


Idi na 24sata

Komentari 144

  • KOKKYCH 02.10.2015.

    pokaži diplomu tajniče.....

  • BUBASVABA_4 01.10.2015.

    Ovo su riječi i bahatost HDZ-a Karamarko i kazališni lutak kojim upravlja Ramzes 2 i njegova bratija.

  • SamoJedanPoljubac 01.10.2015.

    Svaka izrečena riječ ovog čovjeka stoji.Apsurd je u tome što to govori onaj koji je plagijatom stigao do diplome.I kako nek se onda zapitamo u kakvoj mi to državi živimo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare