To je to što me zanima!

Policija sumnja da je muškarac ubio ženu pa sebe u Dubravi

Policija je pronašla tijela nakon što je u nedjelju provalila u kuću supružnika koje danima nitko nije vidio iako je u njihovoj kući bilo upaljeno svjetlo
Vidi originalni članak

U kući u zagrebačkoj Dubravi policija je u nedjelju navečer pronašla tijela mrtvih supružnika, a prema posljednjim neslužbenim informacijama nakon cjelonoćnog očevida sumnja se da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

Prema prvim neslužbenim informacijama policija sumnja da je suprug M. J. (53) u obiteljskoj kući u Kanarinskoj ulici ubio suprugu S. J. (39) pa potom i sebe. Kako doznajemo koristio se vatrenim oružjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihova tijela pronađena su u nedjelju navečer oko 19.30 sati, a do okončanja očevida policija nije otkrivala detalje. Kako su tijela duže bila u stanu i počela se raspadati, još nije moguće utvrditi kada su supružnici točno umrli.

Točan uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije tijela koje je policija odvela na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznajemo policija je pronašla tijela nakon što ih je nazvao zabrinuti član obitelji J. M.  S obzirom na to da su vrata bila zaključana policiji su pri ulasku u kuću pomogli vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Slavonka60 08.05.2017.

    Svakoga dana čitamo ovakve vijesti..užas

  • marijan7 08.05.2017.

    Koliko dugo su morali biti mrtvi pa da se tijela raspadaju? Ne kuzim

  • fallout2 08.05.2017.

    a da su bili na predbračnom mučenju, pardon savjetovanju kod popa prije braka ovo se nebi desilo. e

Komentiraj...
Vidi sve komentare