To je to što me zanima!

Policija sutra na suđenje Žužiću dovodi Ivankovića

Na raspravi će biti saslušan i toksikolog Kovačević da bi se ustanovilo da li je Žužić s 2,15 promila alkohola u krvi mogao voziti i reagirati
Vidi originalni članak

Maloljetni Hrvoje Ivanković, koji je bio suputnik okrivljenog Hrvoja Žužića u BMW-u prilikom prometne nesreće u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić, u ponedjeljak treba biti doveden na Općinski sud u Karlovcu, gdje se u podne nastavlja suđenje Žužiću.
Ivanković se nije odazvao dosadašnjim pozivima Suda, pa je sutkinja Elma Kaleb Mamić naredila policiji da ga dovede na raspravu. Na raspravi će biti saslušan i toksikolog Zdravko Kovačević kako bi se ustanovilo da li je Žužić s 2,15 promila alkohola u krvi mogao voziti i reagirati onako kako on i njegovi odvjetnici iznose u obrani. U međuvremenu je sutkinja Elma Kaleb Mamić u Varaždinskim toiplicama saslušala teško ozlijeđenoga Hrvoja Matijašića, dečka poginule Ružice. Matijašić je tom prigodom izjavio kako na cesti nije bio skuter kojeg Žužić spominje u svojoj obrani te je priznao da mu je vozačka bila istekla, no podizanje nove smatrao je formalnošću jer prije nije bio prekršajno kažnjavan, prenosi Cropress.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hacker-ri 09.12.2007.

    Istina, neznam cemu ove 2 godine \"baby vozacke\" i nakon toga moram opet na policiju gubit zivce glupim pitanjima i dugim redovima da bi mi dali novu vozacku. a vec je imam !!! I neznam jos dal moram platit opet tu novu ! Znaci svoju vozacku radim 2 puta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare