To je to što me zanima!

Netko je zapalio sjedišta: Kraj Varaždina izgorjela su dva auta

Riječ je o  automobilima koji nisu bili u voznom stanju, bez akumulatora i bili su deponirani u polju. Policija dalje istražuje tko je počinitelj ovog kaznenog djela
Vidi originalni članak

Tijekom noć sa srijede na četvrtak u nastavku Osječke ulice u Hraščici nadomak Varaždina izgorjeli su Ford Fiesta i Peugeot.

Policija je očevidom utvrdila da je požar izbio zbog otvorenog plamena nepoznatog izvora na sjedištima automobila. Vatra se potom proširila i oba su automobila potpuno izgorjela. Vozilo Fiat Fiesta  je vlasništvo 19-godišnjaka, a vlasnika drugog vozila policija još nije utvrdila.

UZROK JOŠ NEPOZNAT Vatra kod Varaždina: U noći je izgorjelo nekoliko automobila

Riječ je o  automobilima koji nisu bili u voznom stanju, bez akumulatora i bili su deponirani u polju. Policija dalje istražuje tko je počinitelj ovog kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Marialoren 14.12.2017.

    nemojte vise paliti to je vase ,zasto sebi palite auta,,

  • 14.12.2017.

    Fiat Fiesta? Kakav je to auto dragi uredniče ovog članka!

  • Vuga 14.12.2017.

    A tko bi to mogao biti?? Neki sakupljači sekundarnih sirovina kojima se nije dalo vadit plastiku i sve ostalo iz auta pa su zapalili. Bio je negdje članak prije kojih mjesec ili dva di su cigići zapalili 3 auta na hrpi, došli vatrogasci, počeli gasiti, a cigani graknuli na njih da ne gase, da su to oni zapalili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare