To je to što me zanima!

Policija traži pomoć: U Irskoj nestala 33-godišnja Hrvatica

U opisu stoji kako je djevojka vitke građe, ima kratku plavu kosu i plave oči. Visoka je otprilike 167 centimetara, a trenutno ne znaju što je na sebi imala odjeveno u trenutku nestanka
Vidi originalni članak

Irska policija moli za pomoć svoje sugrađane kako bi ušli u trag nestaloj 33-godišnjoj Hrvatici imena Iris Hirvoj iz Droghede. Iris je nestala u utorak 8. veljače 2022. godine u ranim jutarnjim satima.

U opisu stoji kako je djevojka vitke građe, ima kratku plavu kosu i plave oči. Visoka je otprilike 167 centimetara, a trenutno ne znaju što je na sebi imala odjeveno u trenutku nestanka.

POLICIJA TRAŽI POMOĆ Jeste li ga vidjeli? Ivan Novosel (69) nestao je kod Koprivnice

Prema posljednjim informacijama, smatraju kako postoji mogućnost da bi se mogla nalaziti na području Harolds Crossa u Dublinu.

Policija moli svu javnost ukoliko imaju informaciju ili misle da su vidjeli Iris Hrvoj da kontaktiraju Gardaí postaju u Droghedu na 041 987 4200 ili da se jave u bilo koju drugu policijsku postaju.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • EniNovak 09.02.2022.

    @BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC Svaka čast na komentaru i živa istina, Trebalo bi vaš komentar copy paste (da znam) i svaki put preslikat kad počnu neki nadobudni pisat kako je vani jednostavno "bajno i krasno"

  • x00x 09.02.2022.

    kad krece policija za irsku pomoci?

  • 09.02.2022.

    Odavno tvrdim da većina koja napusti hrvatsku a pogotovo oni što odu za Irsku da su to uglavnom neki polupanih likovi i djevojke

Komentiraj...
Vidi sve komentare