To je to što me zanima!

Policija traži svjedoke: Udarila je biciklom ženu pa pobjegla

Mlađa žena, duge smeđe ili crne kose, kako navode iz policije, biciklom je vozila biciklističkom stazom uz park od smjera mosta prema palači Pejačević. Biciklom je udarila pješakinju
Vidi originalni članak

Virovitička policija moli za pomoć građane koji su bili svjedoci naleta nepoznate žene biciklom da drugu ženu u petak, 21. rujna oko 18.40 sati u Virovitica na Trgu bana Josipa Jelačića, nasuprot slastičarnice Dora.

Mlađa žena, duge smeđe ili crne kose, kako navode iz policije, biciklom je vozila biciklističkom stazom uz park od smjera mosta prema palači Pejačević. Biciklom je udarila pješakinju, koja je lakše ozlijeđena. Vozačica bicikla je pobjegla s mjesta prometne nesreće.

Policija, poziva moguće očevidce navedene prometne nesreće, kao i nepoznatu vozačicu bicikla da se jave u  postaju prometne policije Virovitica ili na telefon 192. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Old Kresoje 28.09.2018.

    Biciklistica je vozila BICIKLISTIČKOM stazom. Dakle pješakinja se tu nije smjela nalaziti, tj trebala je hodati dijelom koji je za pješake.

  • 27.09.2018.

    biciklisti su gori nego vozači automobila. vozači automobila barem moraju imati vozačku dozvolu i koliko toliko poštuju prometna pravila. ali biciklisti ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare