To je to što me zanima!

Policija traži tko je podmetuo požare u Ivanovcu i Štefancu

Nepoznati počinitelj izazvao je dva požara u petak oko 2.30 sati u Ivanovcu. Oko 4 sata ujutro nepoznati je počinitelj izazvao i dva požara u Štefancu
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj izazvao je dva požara u petak oko 2.30 sati u Ivanovcu. Zapalio je  bale sijena, slame, sjenaže i kukurozovine, zbog čega je izgorjelo nekoliko stotina bala, a dio nagorio. 

Osim toga, zapalio je spremište alata uslijed čega se požar proširio na garažu. U požaru je izgorio sav inventar, bicikli, cirkular, čekićar, ručni alat, te dresovi i lopte.  

Požare su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanovec, a inspektorica je utvrdila da su požari podmetnuti. 

Oko 4 sata ujutro nepoznati je počinitelj izazvao i dva požara u Štefancu. U Ulici Zrinskih zapalio je stražnji dio štaglja, kao i sijeno i slamu. Inspektorica za zaštitu od požara utvrdila je da se i u ovim slučajevima radi o podmetnutim požarima. 

U Štefancu je još jedan požar podmetnut u noći s 25. na 26. srpnja u  Ulici braće Radić, kada je nepoznati počinitelj zapalio kružnu pilu u stražnjem dijelu dvorišta jedne kuće. 

Policija za nepoznatim počiniteljem intenzivno traga, a građane moli da im bilo kakve informacije javi u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DarkoZelić 28.07.2013.

    ne sječam se da bi bilo nekih "redovnih" piromanskih poduhvata po Međimurju,sve mi smrdi na neku odmazdu,ili bolesnik,balavci pušili iza sjena,slame.

  • Putschi 27.07.2013.

    U prvom komentaru fale samo jos Srbi i Cesi, da bi bio najpametnija toljaga na svijetu !

  • ejjjja 27.07.2013.

    ja fakat ne kužim kaj je ko imal od ovoga, ljudi se tolko muče i onda im neki gelipter to zapali,a dok ga i lociraju,kaj ? Čujem i da glavni akter prošlotjednog požara slobodno šeta po Međimurju.... bolesno, kaj drugo reći, primit ga, svezat i vužgati mu gače..

Komentiraj...
Vidi sve komentare