To je to što me zanima!

Javio se vlasnik izgubljenog novca! Riječ je o 5400 kuna...

U trgovačkom centru Joker netko je izgubio novac. Nakon apela u medijima, javio se muškarac koji je detaljno opisao kako je novac bio složen i o kojoj se svoti radi...
Vidi originalni članak

Muškarac koji je u Trgovačkom centru Joker u Splitu izgubio novac jutros se javio u I. Policijsku postaju Split i preuzeo ga. Riječ je o 5400 kuna, a novac mu je iz džepa ispao još 31. siječnja.

U trgovačkom centru pronašla ih je žena te ih je predala policiji. Kako uz novac nije bilo nikakvih dokumenata, a vlasnik se nije javljao, policija je u utorak ujutro uputila apel preko medija. Muškarac koji se javio detaljno je opisao kako je novac bio složen, u kojim apoenima i koliko je bilo ukupno novčanica te nije bilo dvojbe da je njegov, kažu nam u PU splitsko-dalmatinskoj.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 14.02.2020.

    Trebate li hitno zajam? mi smo privatna tvrtka i nudimo pouzdane zajmove između 5000 i 800 000 eura s vrlo niskom kamatnom stopom. kontaktirajte nas na: freedomfinancialnetwork2019@gmail.com

  • marin077 11.02.2020.

    Shvatila je zena da je ucinila gresku, prije nego je predala novce policiji, vjerujte mi prebrojala je novac i zna tocno gdje je nasla. Tip koji se javio sigurno se zna sa doticnom, koja mu je sve rekla sta treba reci. Svi zadovoljni, a njoj treba reci, drugi put pametnije, a ne filozoforati.

  • Cipelcug 11.02.2020.

    Dajte najte, eh da mojoj malenkosti naći nešto sitnoga. Sve bi uredno pokupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare