To je to što me zanima!

Oglasila se policija, objavili detalje smrti muškarca u Rijeci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rijeku je sinoć oko 19 sati zadesilo olujno nevrijeme te je uslijed velike količine kiše došlo do poplava i bujica vode koje su blokirale promet i poplavile više objekata
Vidi originalni članak

Policija je sinoć prilikom reguliranja prometa u središtu Rijeke uslijed olujnog nevremena, između ulice Franje Račkog i područja Školjića, uočila u bujici vode tijelo što se nalazilo ispod zaustavljenih osobnog vozila, a koje zbog siline vode se nije moglo kretati.

- Pronađeni muškarac nije davao znakove života te je po pregledu liječnika HMP-a nakon proglašenja smrti tijelo osobe prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će se utvrditi identitet i točan uzrok smrti - priopćili su iz PU primorsko-goranske.

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti cijelog događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Rijeku je sinoć oko 19 sati zadesilo olujno nevrijeme te je uslijed velike količine kiše došlo do poplava i bujica vode koje su blokirale promet i poplavile više objekata.

Inače, sinoćnje obilno kišno nevrijeme je i poplavilo više objekata u središtu Rijeke, između kojih i šalter salu upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske. Poplavljene su i prostorije Rektorata Sveučilišta u Rijeci, zatim Prve riječke gimnazije, Građevinske tehničke škole, riječke Dječje kuće, nekoliko trgovina, ugostiteljskih objekata, ali i stanova na području Potoka te drugih ulica u središtu Rijeke.

FOTO: POPLAVE PARALIZIRALE GRAD Pogledajte jutro u Rijeci nakon bujica: Auto zapeo na stubama, mnogima na cesti otpale tablice

Osim u Rijeci, neki poslovni objekti poput ljekarne i ugostiteljskih objekata su poplavom oštećeni i u Opatiji te u Lovranu, kao i u drugim dijelovima Riječkog prstena i PGŽ-a, a i zatvorene su mnoge županijske i lokalne prometnice.

VIDEO: SANACIJA NAKON POPLAVA Riječki vatrogasci imali su pune ruke posla: 'Bili smo na oko 100 lokacija, ljudi i auti su zaglavili'

 Na terenu su osim policijskih službenika bile raspoložive sve snage ostalih žurnih službi, odnosno vatrogasci, djelatnici civilne zaštite i hitne medicinske pomoći, kao i drugi kojima je nadležnost postupanja u ovakvim situacijama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • birtijasport 29.09.2022.

    Naslov : iz policije objavili detalje događaja. Članak: policija utvrđuje sve detalje događaja.

  • iva-u- 29.09.2022.

    Kliknes na video ono neka disko muzika

  • zvokolino 29.09.2022.

    Nevjerojatno, kako svaki put navučete čitatelje s lažnim naslovima,gdje su ti detalji o smrti. Svaki put isto. Stvarno bezobrazno

Komentiraj...
Vidi sve komentare