To je to što me zanima!

Policija u kući u Zagorju našla pušku, pištolj, metke, drogu...

Nalog za pretres kuće S. H. (42), obrtnika iz Škarićevog kraj Krapine, policija je dobila od Prekršajnog suda. S. H. branit će se sa slobode. Dobio je kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Automatsku pušku, puškomitraljez, pištolj kućne izrade, 42,37 g baruta, 192 komada streljiva, 36,9 g marihuane i dvije stabljike u rastu pronašla je i zaplijenila policija u Zagorju. 

Nalog za pretres kuće S. H. (42), obrtnika iz Škarićevog kraj Krapine, policija je dobila od Prekršajnog suda u Krapini. 

S. H. branit će se sa slobode, a policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje na proizvodnju i prodaju droge te nedozvoljeno držanje, izradu i nabavljanje oružja.

>>> U kući muškarca iz Trogira su našli marihuanu, sjemenke...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • manu 0811 18.10.2013.

    Da,opet samo u Zagorju ima droge!

  • sjenoviti 18.10.2013.

    Glupost i sitnica....da se pretresu sve zagorske hiže naslo bi se oruzja dovoljno da se uz koje bure vina u pola sata zauzme Slovenija i dobar dio Austrije....

  • 17.10.2013.

    A di je zolja, to mora bit bar jedna zolja negdje, u sjeniku ili na tavanu....koji pacijent...a zašto se, moliću lijepo, dotični gospodin smije braniti sa slobode? I zašto bi se uopće branio kad je kriv? Hapsi to!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare