To je to što me zanima!

Policija u Lici našla sedmoricu migranata, četvorica ozlijeđeni

Svi su nezakonito prešli državnu granicu te policija utvrđuje njihov identitet. Slijede istraga i daljnje postupanje sukladno našim i europskim zakonima
Vidi originalni članak

Policajci u Lici su u četvrtak navečer u mjestu Gornji Babin Potok uhvatili muškarca. Nije imao dokumente te je bio ozlijeđen. Ubrzo nakon toga policajci su u mjestu Rudopolje pronašli šest muškaraca bez osobnih dokumenata, od kojih su trojica bili ozlijeđeni.
U Općoj bolnici u Gospiću pružena je liječnička pomoć trojici muškaraca koji su lakše ozlijeđeni. Teško ozlijeđeni muškarac liječi se u bolnici u Zadru.
Svi su nezakonito prešli državnu granicu te policija utvrđuje njihov identitet. Slijede istraga i daljnje postupanje sukladno našim i europskim zakonima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hadred18 05.07.2019.

    Normalno da su bez dokumenata, i velika većina su bivši teroristi pogotovo glavosječe iz Alepa i ostalih krajeva koji su nakon poraza 2016.naveliko izbjegli iz Sirije gdje im nije mogao opstati teroristički kalifat. Vidi se da su granice sigurne, treba se dogoditi neko veliko s*anje da se pošalje vojska i stavi ogromna ograda preko cijele granice sa BIH.

  • Cipelcug 05.07.2019.

    Kada će konačno poslati vojsku na granice???

  • ARMAGEDON 05.07.2019.

    Građani će morati tužiti na kraju Državu za ugrožavanje života nepravovremenim reagiranjem na situaciju. Bilo koja silovana žena mora unaprid znati da se radi o osobama koje su prešle granicu ilegalno i bez ijednog indetifikacijskog dokumenta ! Dakle imamo vojsku koju plaćamo kroz davanja, imamo policiju i ostale sigurnosne službe a ugrožava se svijesno sigurnost svakog gradjana kao i imovine ! Da ne zaboravim u prethodno spomenutom napadu ili silovanju svaka Hrvatica mora takodjer biti svijesna da će morati podići tužbu protiv " nikoga " jer osobe bez indetifikacije NE postoje !

Komentiraj...
Vidi sve komentare