To je to što me zanima!

Policija u Puli zaustavila ženu dva puta u par minuta. Vozila je auto pijana, unatoč zabrani

Policija je u subotu zaustavila u Puli ženu (32) koja je vozila auto s 0.89 promila alkohola u krvi. Tada su je prekršajno kaznili i zabranili upravljanje vozilom
Vidi originalni članak

Istarska policija objavila je podatke o prometnim prekršajima koje su vozači počinili proteklog vikenda. Tijekom vikenda kontrolirano je ukupno 493 vozača/vozila. Iz prometa je isključeno 19 vozača i 6 vozila, a utvrđeno je 254 prekršaja. 

Najviše vozača, njih 116, kažnjeno je zbog prebrze vožnje, a njih 40 zbog nekorištenje sigurnosnog pojasa. Dogodile su se tri prometne nesreće u kojima nije bilo stradalih osoba već je samo materijalna šteta.

REVITALIZACIJA ŽELJEZNICE Istra dobila novi dizel-električni motorni vlak: Krenuo s pulskog kolodvora, ide i do 120 km/h

Policija je u subotu zaustavila u Puli ženu (32) koja je vozila auto s 0.89 promila alkohola u krvi. Tada su je prekršajno kaznili i zabranili upravljanje vozilom.

Unatoč tome, policija je istu vozačicu ponovno zaustavila samo nekoliko minuta kasnije. Odbila je test na opojne droge.

Osim vozačice, policija je istaknula 37-godišnji državljanina Bosne i Hercegovine koji je vozio s 2.28 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare