To je to što me zanima!

Policija u Rumunjskoj nastavila sa zapljenom skupocjenih automobila Andrewa Tatea...

Tatea, njegovog brata Tristana i dvoje rumunjskih državljana policija je privela 29. prosinca zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine za iskorištavanje žena...
Vidi originalni članak

Vlasti u Rumunjskoj u subotu su nastavile sa zapljenom luksuznog voznog parka kontroverznog influencera Andrewa Tatea s imanja u blizini Bukurešta, javlja Reuters.

- U subotu je zaplijenjeno više automobila, među njima su i Rolls-Royce, BMW i Mercedes-Benz - navodi Reuters. Automobili su premješteni s imanja u policijske hangare.

RUMUNJSKI SUD ODLUČIO Andrew Tate ipak ostaje u pritvoru, odbijena mu je žalba: 'Razočaran sam, pretjeruju!'

Podsjećamo, Tatea, njegovog brata Tristana i dvoje rumunjskih državljana policija je privela 29. prosinca zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine za iskorištavanje žena. Određen im je jednomjesečni pritvor. Braća niječu optužbe.

Ranije ovog tjedna rumunjski mediji pisali su kako će policija zaplijeniti ukupno 15 luksuznih automobila i više od 10 nekretnina.7

Državna agencija za organizirani kriminal poručila je da su stvari zaplijenjene kako bi se spriječilo njihovo skrivanje, pomoglo u plaćanju istrage i platila odšteta žrtvama ako osumnjičenici budu osuđeni.

NESVAKIDAŠNJE Tko to radi? Prijatelj Andrewa Tatea je pomirisao stolicu na kojoj je influencer sjedio

Agencija i tužitelji u rumunjskoj prijestolnici tvrde da su dva brata vrbovala svoje žrtve tako što su ih zavodili i lažno tvrdili da žele romantičnu vezu - takozvana 'loverboy' metoda trgovine ljudima.

Žrtve su potom navodno odvedene na imanja u predgrađu Bukurešta gdje su bile prisiljene 'fizičkim nasiljem, mentalnim zastrašivanjem i prisilom' proizvoditi pornografski sadržaj, generirajući braći veliku zaradu.

- Vrlo sam razočaran. Mjera mi se čini pretjeranom - rekao je odvjetnik braće nakon što im je 11. siječnja odbijena žalba u kojoj su tražili da ih puste iz pritvora.

novi problemi Andrewa Tatea optužili su da je žigosao djevojke: Želio je da budu njegovo vlasništvo...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • problematik 14.01.2023.

    U Hrvatskoj ovo ne može biti jer ne postoji pravna država u koju se zaklinje Plenković !

  • ante-portas 14.01.2023.

    A sve je pocelo tako da je doticni htio isprdati Gretu Thunberg. Haha, sto bi rekli karma je bitch.

  • OGC 14.01.2023.

    Greta ga rijesila kao niti jedan protivnik do sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare