To je to što me zanima!

Uhitili 85 BBB-a u Sesvetama: Htjeli se potući zbog zastava

Policija je kod njih našla boksere, palice, noževe i druge predmete koje su htjeli koristiti kao oružje u obračunu. Trojicu su prekršajno prijavili zbog oružja
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je oko 17.30 sati uhitila i privela 85 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys. Oni su se okupili na parkiralištu u Sesvetama, a sumnja se da su organizirali masovnu tučnjavu i to između frakcija unutar BBB-a. Da se nešto sprema na parkiralištu primjetili su građani, koji su o svemu odmah obavijestili policiju. Policija je potvrdila privođenja, a na obradi su zadržali trojicu mladića koji su imali hladno oružje, palice i suzavce. J.B.P. (32), I.Š. (27) koji su od ranije poznati po nasilju i Z.K. (22) koje su prekršajno prijavili. Jednom od njih je od 1. svibnja prošle godine zbog nereda na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka zabranjen odlazak na Dinamove utakmice.

Među privedenima je bio i jedan maloljetnik te nekoliko ljudi koje policija već istražuje zbog napada na autobus PAOK.ovih navijača.

Prema pisanju tportala frakcije unutar Bad Blue Boysa su se htjele tući zbog transparenata koji su nestali, a bili su ispod južne tribine maksimirskog stadiona. Policija međutim ne zna za nikakve nestale transparente. Vjeruju da su se grupa Agram i No profit okomile na Soviće jer ovi ne bojkotiraju Dinamove utakmice nego ih redovito posjećuju.

Kako doznajemo, policija je još u srijedu imala informaciju o tučnjavi. Jedna frakcija BBB-a okupila se i čekala drugu, koja se vraćala s Dinamovih priprema u Turskoj. Tada se nisu sastali pa nije bilo tučnjave, a policija se povukla.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • pitur 16.02.2011.

    Eno moje prijatelje su u Sibeniku istukli samo zato sto su iz Zadra,a nisu navijaci tornada ni ista takvo...NJih 5 a tih "funcuta" 15 i udri po njima teleskopskim palicama!Ovome ruku slomili,drugom sivanje glave,trecem i cetvrtom celo razbili a samo su setali gradom!

  • beli 78 16.02.2011.

    ajde više otvorite taj goli otok .vidite da ta bagra nezna šta bi od dosade

  • user_80499 15.02.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građanin može biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

Komentiraj...
Vidi sve komentare